Home > Brand New > Brand New Comp Problems

Brand New Comp Problems

Anyone know why i'm getting shocked when i touch certain places around my case (PSU is unplugged)? When discretized, such problems produce extremely large, nonlinear systems of equations, whose numerical solution is prohibitively costly in terms of time and storage. EVEN when I was playing on my own with bots. Open Device Manager and verify that your DVD/CD-ROM is listed once again.Exit the device manager and reinstall starcraft 2 from the CD.Worked for me, hope this is helpful for someone out http://lebos.org/brand-new/brand-new-machine-with-brand-new-problems.php

Gimme a few Edit: Are both your SSDs connected to Intel's yellow ports? galen, Aug 11, 2005 #1 Sponsor brite750 Joined: Mar 16, 2002 Messages: 13,404 I guess if it was me I would try to reset the bios by pulling the battery Here are my comps specs CPU - i7 2600 MOBO - P8P67 Deluxe RAM - Corsair Dominator 8gb PSU - HX1000 Graphics - Asus GTX580 Case - CM 690 II Advanced My computer now restarts when I open IE, and when I scan my computer with Ad-Aware, any ideas on whats going on?

Do this when the computer is unplugged!! Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account? After uninstalling, click the Scan for hardware changes button (near the top). Specifications says: 6 x Intel® Z87 chipset SATA 6Gb/s port(s), yellow2 x ASMedia® ASM1061 controller SATA 6Gb/s port(s), dark brown Be sure to connect the drives to Intel's ports, preferably SATA6G_1

  1. View conversation · Matthias @Matthi4s 8 Jun 15 @summit1g good thing you spent $8000 on a prebuilt machine View conversation · Mike @FragSpots 8 Jun 15 @summit1g lol what?
  2. I then installed win7 64bit onto the SSD.
  3. more fps = better dont limit them to refresh rate, if you want to limit them to your highest ave thats fine but not cut your prossing power in half #10
  4. I have checked all of the connectors on my motherboard and everything is fine.One thing that I noticed is that whenever I touch the front I/O panel on my case, I
  5. thanks anyways guys galen, Aug 11, 2005 #8 ~Candy~ Retired Administrator Joined: Jan 27, 2001 Messages: 103,706 Give us a final report ~Candy~, Aug 11, 2005 #9 bearone2 Banned
  6. Lol.
  7. Fast forward about a month or so to now (I don't keep track of exact dates, but the period between when I last RMA'd it and today was several times longer,

Advertisement Recent Posts News from the web #3 poochee replied Feb 1, 2017 at 10:41 PM Guyzer's Stuff Guyzer replied Feb 1, 2017 at 10:36 PM Win 10 and CCleaner alicez USB Ports keep heating up and disconnecting my devices on brand new comp. It keeps on stopping at 88% and giving this message "The installer was unable to read the file "Repack MPQ\fileset.base#Mods#Liberty.SC2Mod#base.SC2Assets\Assets\Textures\planetview_charterrainspecular.dds". Anyone? #14 actualcannibal Visa profil Visa inlägg 7 okt, 2012 @ 2:30pm Mine seems to be fixed since I disabled multicore rendering.

Problems with brand new hard drive solved Unknown New Comp Build Problem. Well we did the EXACT same thing as on my computer, we updated the BIOS with version f7 from the gigabyte website for our GA-990FXA-D3 motherboard. Here is a copy of my HijackThis Scan: Logfile of HijackThis v1.99.1 [deleted by RealBlackStuff] Any help would be greatly appreciated in fixing this problem. http://www.techspot.com/community/topics/new-various-comp-problems-restarts-etc.31825/ Terms of Use Privacy Policy Licensing Advertise International Editions: US / UK India Log in Sign up By using Twitter’s services you agree to our Cookie Use and Data Transfer outside

But there was 3 choices (from up to down: enabled, disabled, auto).What is the setting for "Hot Plug" in BIOS for both drives?-Like i said, both drives did not show in This guides are outdated. 0 Kudos Reply Doxir123 Binary Boss Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Abuse ‎03-30-2014 09:50 AM Order online or Call (800)707-0393 Live chat with a representative My Account Sign In Create an account Shopping Cart 0 Exclusive Series Esports Gaming PCs Gaming Laptops Syber Gaming Weekly Special Cs go ranning smooth after restart.

I did get shocked a few times when my hand touched the metal part of the screwdriver which was touching a screw on the case. https://books.google.com/books?id=fcnSBwAAQBAJ&pg=PA216&lpg=PA216&dq=brand+new+comp+problems&source=bl&ots=9tK4PkkZ6V&sig=lqBgryqzhia9mgMRCvE15-N7rmA&hl=en&sa=X&ved=0ahUKEwi21tKiuMzRAhXD7YMKHXRsATYQ6AEIPTAE Never used the System event viewer and i really don't know how it works.It is possible your problems are related to (improper) storage driver installed in the system or some power Blood and Gore Language Suggestive Themes Use of Alcohol Use of Tobacco Violence Online Interactions Not Rated by the ESRB Support Feedback Americas - English (US) Region Americas Europe Asia China Language Style Default Style Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Copyright © TechGuy, Inc.

Topic Options Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the Top Bookmark Subscribe Printer Friendly Page his comment is here Dont know your situation but during CS office it used to get extermely slow (with a very low ping). unplug the cam before installing anyway. Anything that might help me.My computer was new and was working just PERFECT.

I cannot find any information on this issue with google. Well, he shuts down the computer. Doxir123 wrote: 5. http://lebos.org/brand-new/brand-new.php The first two approaches require the solution of large sparse linear systems at every iteration, which are themselves often solved by multigrid methods.

Show Ignored Content Page 1 of 2 1 2 Next > As Seen On Welcome to Tech Support Guy! Staff Online Now cwwozniak Trusted Advisor Advertisement Tech Support Guy Home Forums > Software & Hardware > Hardware > Home Forums Forums Quick Links Search Forums Recent Posts Members Members Quick Upgrade you pleb.

Are both your SSDs connected to Intel's yellow ports?-It seemsthat they are.

same problems here. Aug 23, 2005 #1 urbandragon TS Rookie Posts: 231 when it reboots when you open ie do you get a timer counting down from 30 or some other number? I need some serious help solved Brand new PC has serious FPS issues? Of course, now that you're getting someone else to fix it, you don't have to worry...................but that's what I would do anyway.

brite750, Aug 11, 2005 #2 bearone2 Banned Joined: Jun 4, 2004 Messages: 5,809 did setting bios back to original settings change the overclocking/voltage back to default. Alla varumärken tillhör respektive ägare i USA och andra länder. you should be able to get into the bios then. http://lebos.org/brand-new/brand-new-to-this.php CT128M4SSD2 ATA DEVICEcrucial 16gb ramWindows 7 64bitheatsink noctua 0 Kudos Reply All Forum Topics Previous Topic Next Topic 33 Replies Doxir123 Binary Boss Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to

and you wonder why you now have problems. please guys, help me! :sAlso, tell me if you need any additionnal infos!Thank you really much!_____________SYSTEM SPECS:Gtx 770i7 4770kasus z87 procrucial ssd 240b (OS) CT240M500SSD1 ATA DEVICE128gb (nothing on itactually). I've found in my driver manager tab 2 out to date drivers (under Other devices)-Network ControllerDevice status: There driver for this device are not installed. (Code 28).Hardware lds:PCI\VEN_168C&DEV_0034&SUBSYS_850E1043&REV_01PCI\VEN_168C&DEV_0034&SUBSYS_850E1043PCI\VEN_168C&DEV_0034&CC_028000PCI\VEN_168C&DEV_0034&CC_0280 -Universal Serial Bus (USB) The fact that the computer seems stable in safe mode and when running certain games leads me to believe it's not a hardware error, but the fact that it seems to

HELP! Computer started to lags/freezes/spikes for no reason.5. DividebyZero 2 posts DividebyZero Ignored Jan 23, 2012 Copy URL View Post I had this same problem, stoped installation at 88% on my new laptop due to error code 5. A top 12 things you must when you have a SSD (to increase performance).

Short URL to this thread: https://techguy.org/389586 Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account? None of these solved the problem. My fix for this was uninstalling my DVD/CD-ROM drive and then installing it again. I have checked to see that my graphics card and RAM are firmly and correctly installed.

Tried with a copy on hard disk, same. Afterwards I set up RAID 0 with my two 1tb drives using the intel storage manager utility. TechSpot Account Sign up for free, it takes 30 seconds. Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site.